Esli Nissan Başkanı Ghosn’un kefalet talebine ret

Esli Nissan Başkanı Ghosn’un kefalet talebine ret

Finansal usulsüzlük suçlamasıyla tutuklu bulunan Nissan Motor’un eski Başkanı Carlos Ghosn’un kefalet talebi mahkeme tarafından reddedildi.Nissan Motor’un eski Başkanı Carlos Ghosn’un kefaletle serbest kalma talebi Tokyo mahkemesi tarafı


Tarih: 15.01.2019 10:25

Finansal usulsüzlük suçlamasıyla tutuklu bulunan Nissan Motor’un eski Başkanı Carlos Ghosn’un kefalet talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Nissan Motor’un eski Başkanı Carlos Ghosn’un kefaletle serbest kalma talebi Tokyo mahkemesi tarafından reddedildi. Ghosn’un avukatlarının karara itiraz etmeleri beklenirken, itirazın reddi halinde Ghosn’un tutukluluğunun uzatılması gündeme gelebilir.

Avukatları kefalet talebinde bulunmuştu

“Güven ihlali” ve “eksik gelir bildirimi” gibi finansal usulsüzlük iddiaları ile suçlanan Ghosn için avukatları tarafından son olarak Cuma günü kefalet talebinde bulunulmuştu. Öte yandan yargı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Ghosn’un avukatları yargılamanın Japonya’da sürmesi kaydıyla, Ghosn’un Fransa’ya dönmesini talep ediyor. Daha önce delil karartma ve kaçma şüphesi nedeniyle kefalet talebi reddedilen Ghosn’un, kefaletle serbest kalsa dahi çok sıkı denetim tedbirlerine maruz kalabileceği belirtiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi