ADÜ Personel Korosu için İlk adım atıldı

ADÜ Personel Korosu için İlk adım atıldı

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) akademik ve idari personelinden oluşacak ADÜ Personel Korosu için ilk toplantı Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Ceren Demirok’un katılımı


Tarih: 15.03.2019 09:19

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) akademik ve idari personelinden oluşacak ADÜ Personel Korosu için ilk toplantı Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Ceren Demirok’un katılımıyla gerçekleşti.

Demirok, toplantıda önemli bir katılımla ilk toplantıyı gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Önemli olan yaptığımız işten keyif almak. Burada etiketlerimizden uzak, sadece müzikle zaman geçireceğiz. Şimdilik Üniversitemizde, daha sonra diğer şehirlerde ve belki de başka ülkelerde yaptığımızı sergilemek benim en büyük hayalim. Şimdi bu hayale sizleri de ortak ediyorum.” dedi.

ADÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Ceren Demirok, geniş bir yelpazede birçok müzik türünde eserlerden oluşan bir repertuar hazırlayacağını belirterek, bahar şenliklerine kadar bir gösteri hazırlamak istediğini söyledi. Bir sonraki toplantıda daha çok personelin katılımını umduğunu dile getiren Demirok; “Önümüzdeki toplantıda daha kalabalık olacağımızı umuyorum. Enstrüman çalan personelimizi de mutlaka bu koroda görmek istiyoruz. 20 Mart Çarşamba günü saat 17.30’da koroya katılmak isteyen tüm personelimizi bekliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü