Başkan Özakcan’dan gece vardiyası

Başkan Özakcan’dan gece vardiyası

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, ilçe merkezinde gece çalışan vatandaşları unutmadı.Gece vardiyası yapan Başkan Özakcan, “Efeler’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Yedi yi


Tarih: 22.02.2019 21:18

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, ilçe merkezinde gece çalışan vatandaşları unutmadı.

Gece vardiyası yapan Başkan Özakcan, “Efeler’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Yedi yirmi dört vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ilk olarak ilçe merkezinde bulunan fırınları ziyaret etti. Gece yarısı saat: 04.00’da başlayan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Başkanım yedi yirmi dört çalışıyorsunuz. Bizleri unutmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bizim bir tane Mesut abimiz vat, sizinle birlikte hizmetlere devam edeceğiz” sözleri ile desteklerini belirttiler.

5 yıldır her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Sadece ve sadece hemşehrilerimiz için çalışıyoruz. Mesai mefrumu gözetmeksizin ekimizle birlikte sahadayız. Bizim amacımız Efeler’de hizmetlerimize devam etmek. Bu noktada büyün hemşehrilerimizden destek bekliyorum. Efeler her şeyin en güzeline layık bir ilçe” ifadelerini kullandı.

Fırıncı esnafını ziyareti sonrasında nöbetçi eczaneleri ve Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni de ziyaret eden Özakcan, eczacılara ve hastane personeline iyi nöbetler, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Özakcan ziyaretlerinin sonunda Efeler Belediyesi tarafından sabah namazının ardından Bey Camii önünde vatandaşlara ikram edilen çorbadan vatandaşlarla birlikte içerek, sohbet etti. Özakcan’ın gece vardiyası sabah saat: 08.00’da sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Van-Bahçesaray kara yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor

İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! 3 drone havada imha edildi, tüm uçuşlar askıya alındı

Karasu Çayı yağışların bol olması nedeniyle eskisi gibi akmaya başladı