Bir günde 4 bin öğrenci oy kullandı

Bir günde 4 bin öğrenci oy kullandı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin bu yıl 3’üncü kez düzenleyeceği Bahar Şenliklerinde hangi sanatçının katılacağınae dair yapılan ankette bir günde 4 bin öğrenci oy kullandı.Bu yıl Şeyh Edebali Üniversitesi’nde bir yenilik.


Tarih: 21.03.2019 11:55

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin bu yıl 3’üncü kez düzenleyeceği Bahar Şenliklerinde hangi sanatçının katılacağınae dair yapılan ankette bir günde 4 bin öğrenci oy kullandı.

Bu yıl Şeyh Edebali Üniversitesi’nde bir yenilik olarak, şenliklerde sahne alacak sanatçılar öğrencilerin oylarıyla belirlenecek. Buna göre Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen ankette bir günde 4 bin öğrenci oy kullanırken, ankette yer alacak sanatçılar, 1’inci Grupta; Aydilge, Can Gox, Çağatay Akman, Doğukan Manço, Ekin Uzunlar, Emir Can İğrek, EYPİO, Gece Yolcuları, Gökcan Sanlıman, Kurtalan Express, Necati Saykolar, Pamela, Pera, Pilli Bebek, Sancak, Son Feci Bisiklet, Sufle, TNK, Vera ve Yasin Keleş. 2’nci Grupta; Bora Duran, Burak King, Can Bonomo, Cem Belevi, Ceza, Feridun Düzağaç Gazapizm, Gripin, Kalben, Manga, Oğuzhan Uğur, Otilia, Resul Dindar, Selçuk Balcı, Yeni Türkü, Yusuf Güney ve Yüksek Sadakat şeklinde oldu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı