Sağlık Bakanlığından Bilecik’e 7 adet ambulans tahsis edildi

Sağlık Bakanlığından Bilecik’e 7 adet ambulans tahsis edildi

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik ve ilçelerine 7 adet ambulans tahsis edildi. Araçlar, 15 Mart’a kadar İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilecek.Bilecik ve ilçelerinde kullanılmak üzere gelecek olan 7 ambulans hakkında bilgi veren AK.


Tarih: 22.02.2019 18:16

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik ve ilçelerine 7 adet ambulans tahsis edildi. Araçlar, 15 Mart’a kadar İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilecek.

Bilecik ve ilçelerinde kullanılmak üzere gelecek olan 7 ambulans hakkında bilgi veren AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, "Sağlık Bakanlığımızın katkısı olarak ilimiz ve ilçelerimize yeni 7 adet ambulans teslim edilecek. Tüm ilçelerimize birer adet dağıtılacak olan ambulanslardan ilk ikisi acil ihtiyaçtan dolayı Bozüyük ve Gölpazarı ilçelerimize hemen teslim edilecek. Ambulanslarımız, son teknoloji ile donatılmış ve kış şartlarına en uygun şekilde dizayn edilen ambulanslar. Araçlar tamamlandığında toplu bir tören yapmayı planlıyoruz. Bu anlamda Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ve hükumetimizin değerli üyelerine hemşehrilerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı