Lice’de halk toplantısı yapıldı

Lice’de halk toplantısı yapıldı

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde halk toplantısı yapıldı. Toplantıya Lice İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, vatandaşlarla bir araya geldi.Diyarbakır’ın Lice İlçesinde bulunan Aile Destek Merkezi Konferans Salonunda hal


Tarih: 03.01.2019 12:10

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde halk toplantısı yapıldı. Toplantıya Lice İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, vatandaşlarla bir araya geldi.

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde bulunan Aile Destek Merkezi Konferans Salonunda halk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda vatandaş katılarak, kurum amirleriyle vatandaşların sorunlarını dinleyen Lice Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, ilçede devam eden ve başlanacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşma yapan Lice Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, 2017-2018 yılında yaptıkları çalışmaları anlattı. Göreve geldiği gün verdikleri sözlerin arkasında durduklarının altını çizen Çelik, toplantının amacı, yaptıkları hizmetleri paylaşmaktan çok vatandaşların eleştirilerini göz önünde bulundurarak ilçenin sorunlarını paylaşıp ortak bir çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu