Hırsızlık çetesi çökertildi, 6 kişi tutuklandı

Hırsızlık çetesi çökertildi, 6 kişi tutuklandı

Gaziantep(İHA) – Gaziantep ve Şanlıurfa merkezli hırsızlık çetesi Gaziantep İl Jandarma Komutanlığının 3 aylık yoğun çalışması sonrası çökertildi. Hayvan, fıstık, motorlu araç, çay hırsızlığı ile evden ve iş yerinden hırs


Tarih: 22.03.2019 15:30

Gaziantep(İHA) – Gaziantep ve Şanlıurfa merkezli hırsızlık çetesi Gaziantep İl Jandarma Komutanlığının 3 aylık yoğun çalışması sonrası çökertildi. Hayvan, fıstık, motorlu araç, çay hırsızlığı ile evden ve iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 6 kişi tutuklandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gaziantep ve Şanlıurfa’da yaptıkları operasyonla 9 hırsızlık suçuna karıştığı belirlenen 8 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler, şahısların evlerinde yaptıkları aramada 25 bin TL değerinde çalıntı boya, mağdurların isimlerinin yazılı olduğu boş çuvallar, 4 hayvan küpesi, yaklaşık 1 kilo çalıntı çay, 3 av tüfeği, hırsızlıkta kullanıldığı değerlendirilen 2 adet demir kesme makası, 1 testere, 1 döner bıçağı, 1 kar maskesi, 1 eldiven, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 1 oto teybi ve 1 elektrikli hızar ele geçirdi. Yasal işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 8 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü