ENO 4/4’lük Eğitim Modeli semineri

ENO 4/4’lük Eğitim Modeli semineri

Envar Okulları, 3 Yıldır Okullarında Uygulamaya Koyduğu Eno 4/4’lük Eğitim Modelinin Uygulama Süreçleri Ve Ölçme Çalişmalariyla İlgili Akademik Kadroya Bilgilendirme Ve Oryantasyon Semineri Gerçekleştirdi.


Tarih: 27.08.2019 11:26

Envar Okulları, 3 yıldır okullarında uygulamaya koyduğu ENO 4/4’lük Eğitim Modelinin Uygulama süreçleri ve ölçme çalışmalarıyla ilgili akademik kadroya bilgilendirme ve oryantasyon semineri gerçekleştirdi.

Seminerde, modelin uygulama süreçleriyle ilgili takım çalışmalarının örneği sergilendi, ölçme süreçleriyle ilgili gelinen son nokta aktarıldı.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılında çalışmaların hem Envar Okullarında, hem de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen hami okullarda devam edeceğinin ifade edildiği seminerde, modelin milli olması sebebiyle eğitim dünyasına katkı sağlayacağına olan inanca vurgu yapıldı.

Eğitimin gönül işi olduğunu belirten Envar Okulları Kurucu Temsilcisi Dr. Mehmet Karakayalı, ENO 4/4’lük Eğitim Modeli kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında nihai hedefin, akademik açıdan başarılı, becerileri gelişen ve aynı zamanda güzel ahlaklı iyi insan yetiştirmek olduğunu vurguladı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı