Yangında aklına ilk gelen Türk bayrağı oldu

Yangında aklına ilk gelen Türk bayrağı oldu

Sivas’ta Bir Apartmanın 6.katında Bulunan Evde Meydana Gelen Yangın Korkuttu. Yangın Esnasında İtfaiye Erinin Evde Bulunan Türk Bayrağını Zarar Görmemesi İçin Yanına Alması İse Dikkat Çekti.


Tarih: 31.10.2019 11:22

Sivas’ta bir apartmanın 6.katında bulunan evde meydana gelen yangın korkuturken bir itfaiye erinin ilk olarak balkondaki Türk bayrağını alması dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, yangın, saat 09.45 sıralarında Yunus Emre Mahallesi, Hayri Sığırcı Caddesi üzerinden bulunan bir apartmanın 6.katında meydana geldi. E.Ö.’ye ait evde bilinemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Evden çıkan dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Sivas Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi kısa sürede olay yerine sevk edildi. Kısa sürede yangına müdahale edildi. Evde maddi hasar oluşurken yangın esnasında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Bir itfaiye erinin ilk olarak balkonda bulunan Türk bayrağını yanına alması dikkat çekti. Vatandaşlar yangını meraklı gözlerle izledi. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Gerekçe dikkat çekici! Bir ilimizde 3 bölgeye girişler yasaklandı

Esra Bilgiç'in paylaştığı fotoğraflar mest etti

Van'da 3 milyon liralık vurgun! Duvarı delip kuyumcuyu soydular

Korku dolu anlar! Suya kapılan 2 kardeş sürüklenerek aracın altına girdi

Van dahil 17 ilde dolandırıcılık operasyonu! Suç örgütü çökertildi: 38 gözaltı

Bu neyin kafası! Şarkıcı Hatice köpek taklidi yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaos dünyanın hakim rengi haline geldi