Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl? Açıklama az önce geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Çelik, "Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir" dedi.


Tarih: 27.04.2023 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı canlı yayında aniden rahatsızlanması nedeniyle yayına 20 dakikalık ara verilmişti.


 

Ara sonrasında midesini üşüttüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim" demişti.

 

“AHLAKSIZCA YALAN HABER YAPILMAKTADIR”
 

Sosyal medyada yayılan haberlerle ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir. Milletimizin sağlık, afiyet dilekleri ve dualarına şükranlarımızı sunarız. Dünyanın her yerinden çeşitli ülke insanlarından gönderilen geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
 

"AÇILIŞA VİDEOKONFERANS YOLUYLA KATILACAK"

 

Bir açıklama da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaları kesin olarak reddediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız yarın yapılacak Akkuyu nükleer santral açılışına videokonferans yoluyla katılacaktır. Ne kadar dezenformasyon yaparlarsa yapsınlar Türk milletinin, liderinin yanında olduğu; Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin 14 Mayıs seçimlerinden de zaferle çıkacağı gerçeğini değiştiremeyecekler" dedi.


Haber Kaynak : Van Telgraf
Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler