Deprem bölgesinden mucize haberler geliyor: Umutları yeşerten görüntüler

Kahramanmaraş merkezli deprem, 10 ilde yıkım meydana getirdi. Depremlerin ardından enkazda kalanları kurtarma çalışmalarında mucizeler yaşanıyor.


Tarih: 10.02.2023 01:08 Güncelleme: 10.02.2023 01:35

Türkiye, 6 Şubat gününe kahreden haberlerle uyandı.

 


Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi vuran depremlerde enkaz çalışmaları devam devam ederken, mucize gerçekleşiyor.

 


Depremin üzerinde 93 saat geçmesine rağmen sevindiren haberler geliyor.

 

 

Madenciler Güney Korelilerin riskli bulduğu enkazdan 17 yaşındaki kızı sağ çıkardı

 

 

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) Karadon Müessesi 4. kat ekibi Adıyaman’da çalışmalara aralıksız devam ediyor. Ekip başı Sinan Durdu önderliğindeki ekip binanın bodrum katında ses gelmesi üzerine enkaza yöneldi. Güney Koreli arama kurtarma ekiplerinin riskli bulması nedeniyle girmediği enkaza ekip girdi. Ekip domuz damı diye tabir edilen yöntemle tünel açtı. Yapılan çalışmayla 90 saat sonunda 17 yaşındaki Gülsüm Yerlikaya enkazdan sağ olarak çıktı. Genç kızın enkazdan sağ olarak çıkarılması ailesine sevinç, kurtarma ekipleri için umut oldu.

 

 

20 günlük bebek avucunda annesinin saçları ile enkazdan çıkarıldı

 

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen bölgelerden Hatay'da zelzeleden yaklaşık 60 saat sonra bir binanın enkazından bir erkek bebek çıkarıldı. Bebeğin 20 günlük Kerem Ağırtaş olduğu öğrenilirken kurtarma esnasında kaydedilen görüntüler görenlerin yüreklerini sızlattı. Hafızalardan uzun yıllar silinmeyecek görüntülerde, minik bebeğin avucunda annesinin kopmuş bir tutam saçı olduğu görüldü. Bebek elinde kalan annesinin saçları ile enkazdan alınıp sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı.


Osmaniye'de 88. saatte umutlar yeşerdi

 


Depremin ardından Osmaniye'de yıkılan binalarda çalışmalar 4. günde aralıksız sürüyor. Deprem sonrası enkaza dönüşen Metin Tamer Sitesi’nde bir kişi sağ olarak kurtarıldı. Jandarma ekiplerinin termal kameraları sayesinde yerin tespitinin ardından 911 Arama ve Kurtarma Derneği ekipleri bölgede yoğunlaştı. Yapılan çalışmalar sonucunda Murat Babaoğlan sağ olarak enkazdan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

 


90 saat sonra ışığı gördü

 


Kahramanmaraş’ın Elbistan ile Pazarcık ilçelerinde meydana gelen depremin en büyük hasara yol açtığı merkezlerinden birisi olan Hatay’ın Antakya ilçesinde, arama kurtarma çalışmaları 4’üncü günün sonuna yaklaşılırken aralıksız olarak devam ediyor. İlçeye merkezinde yıkılan 3 katlı bir apartmanda yürütülen çalışmalarda, enkazdan ses gelmesi üzerine harekete geçen ekipler, betonda açılan küçük bir delikten 30-35 yaşlarındaki yabancı uyruklu bir erkeğin yerini tespit etti.


Ekiplerin güçlükle girdiği dar alanda ilk müdahalesi yapılan yaralı, büyük bir dikkatle yukarıya çekildi. Yaşadığı korku ve panik yüzüne yansıyan depremzede, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Hatay'da 89 saat sonra bir kişi enkazdan sağ çıkarıldı

 


Hatay'da deprem sonrası Konya Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekiplerinin Cebrail Mahallesi Cengiz Han Caddesi No 16’da bulunan bina enkazındaki çalışmalarında 45 yaşlarındaki İbrahim isimli bir kişiye canlı ulaşıldı. Yapılan çalışmaların ardından sedyeye alınan depremzede enkazdan çıkartıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekipleri enkazlardan şu ana kadar 157 kişiyi enkazdan canlı çıkardı.

 


12 yaşındaki Yavuz, 91 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

 

Depremin ardından Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına katılan Erzurum AFAD ekibi bugün akşam saatlerinde 600 evler semtinde 12 yaşındaki Yavuz Aslantürk’ü sağ olarak enkazdan çıkardı. Bölgedeki vatandaşlar AFAD ekiplerine alkışlarıyla destek verdi.

 


Madenciler depremin 88. saatinde karı koca çifti kurtardı

 


Hatay’da çalışmalarına devam eden maden işçileri, depremin 88’inci saatinde enkaz altında depremzede çifte ulaştı. Diğer kurtarma ekiplerinin de yardımıyla yaklaşık 10 saat mücadele veren maden işçileri, göçükte kalan Ayla ve İbrahim Halil’e ulaşmayı başardı. Maden işçileri ve diğer kurtarma ekipleri o anda büyük sevinç yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan TTK Kozlu Müessese Müdürlüğünde çalışan maden işçisi Mevlüt Davul, "Allah’ım sana şükürler olsun" diyerek duygu dolu anlar yaşadı.
Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu yaralı çift hastaneye kaldırıldı.

 


Hatay'da anne ile bebeği 89 saat sonra kurtarıldı

 


Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ekipler hummalı çalışmalarına aralıksız devam ederken güzel bir haber daha geldi. Depremden 89 saat sonra anne ile bebeği 10 dakika arayla sağ olarak kurtarıldı. Kurtarılma sonrası ekiplerin sevinci kameraya anbean yansıdı.

 

 

Eşi ve 3 çocuğunu kaybeden müdür enkazdan sağ çıkartıldı

 


Merkez üsleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ile Pazarcık ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremlerin büyük hasara yol açtığı Hatay’a bağlı Kırıkhan ilçesinde arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yıkılan 4 katkı bir apartmanın enkazında yürütülen çalışmalarda 44 yaşındaki Kırıkhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Faruk Çeçen sağ olarak kurtarıldı.

Depremde yıkılan binada eşi ve 3 çocuğunu kaybeden Faruk Çeçen, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Çinli ekip, bir kişiyi enkazdan sağ çıkardı

 


Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından Türkiye'ye gelen yabancı arama-kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Hatay'ın Antakya ilçesindeki Çinli bir ekip, Türk ekiplerle birlikte yaptıkları kurtarma çalışmaları çerçevesinde enkaz altında kalan bir kişiyi sağ olarak çıkardı.

 


Hatay'da polis baba ve 4 yaşındaki oğlu 89 saat sonra enkazdan çıkarıldı

 


Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi'nde bulunan Prestij Apartmanı'ndan deprem sonrası enkaz altında kalan polis memuru Tolga Doğan ve 4 yaşındaki oğlu Alparslan Doğan, 7 saatlik kurtarma çalışmasının ardından Polis Arama Kurtarma ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ) arama kurtarma ekipleri tarafından 89 saat sonra kurtarıldı. Arama kurtarma ekipleri, yerle bir olan Prestij Apartmanı'nda adeta zamanla yarıştı. Baba Tolga Doğan ve oğlu Alparslan Doğan, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

 

Arama kurtarma ekiplerinin hummalı çalışmaları havadan görüntülendi. Öte yandan baba ve oğlu kurtulduktan sonra arama kurtarma ekipleri birbirlerine sarıldı.

 


Hatay'da 8 yaşındaki Ali 87 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

 

Beykoz Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremlerin ardından harekete geçti. Kısa sürede Hatay'a ulaşan ekip, arama kurtarma çalışmalarına hızla başladı. Depremin dördüncü gününde enkaz başlarında umutlu bekleyiş sürerken, arama kurtarma ekipleri ise çalışmalarına devam etti.

 

Beykoz Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri yaşanan deprem felaketinden tam 87 saat sonra Kırıkhan ilçesinde bulunan bir bina enkazından ses gelmesi üzerine hemen çalışmalara başladı. Enkaz altında erkek bir vatandaşın olduğunu belirleyen ekipler baygın halde bulunan Ali isminde 8 yaşındaki bir çocuğu enkaz altından tam 87 saat sonra sağ çıkarmayı başardı. Enkaz altından çıkarılan ve korkulu gözlerle kurtarma ekiplerine bakan Ali isimli küçük çocuğun sağ kurtarılması büyük sevince neden oldu.

 

Yalova ekipleri 82 saat sonra enkazda 2'si çocuk 6 kişiyi çıkardı

 


10 ilde etkili olan deprem sonrası bölgedeki arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hatay Antakya’da bulunan Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği, Çınarcık Belediyesi ve Esenköy Belediyesi itfaiyeleri, Altınova Afet Gönüllüleri ve Güzel Yaşam Derneği ekipleri 7 ayrı enkazda yaptığı ortak çalışma sonunda 2’si çocuk 4’ü yetişkin olmak üzere toplam 6 kişiyi 82 saat sonra enkazdan çıkardı. Hastaneye sevk edilen 6 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ekipleri arayarak üstün çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik etti.

 


Hatay'dan umut dolu haber: 4 yaşındaki çocuk ve annesi 86 saat sonra kurtarıldı

 


Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'da görevlendirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yıkıntılar arasında yaşam mücadelesi veren kişilere ulaşmak için yoğun çaba harcıyor. Yıkılan bir binada su kaçağı tespitinde kullanılan hassas akustik dinleme cihazıyla inceleme yapan itfaiye erleri, enkaz altından ses geldiğini tespit etti. Hummalı çalışmalara başlayan ekipler, 8 saat ter döktü. 8 saatin ardından mutlu haber geldi. Enkaz altında yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki Sena ve 23 yaşındaki annesi, bulundukları yerden 86 saat sonra kurtarıldı. Depremzede anne ve çocuk, sağlık ekiplerine teslim edildi.

 


86 saat sonra önce oğlu sonra annesi kurtarıldı

 


Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’da da birçok bina yerle bir olmuştu. Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde 5 katlı binada enkaz altında kalan Kerem Ezer ve annesi Nazlı Ezer 86 saat sonra enkazdan ekiplerin yardımıyla canlı olarak çıkarıldı. İlk önce çocuğu çıkaran ekipler bir saat arayla annesini de çıkardı. Anne ile oğlu hastaneye sevk edildi.

 


Enkaz altından 83 saat sonra sağ olarak çıkarıldı

 


Bölgede arama kurtarma yapan ekipler, Şükrü Ergün isimli şahsın yaşadığı eve girerek enkazdan yaşlı sahsı çıkarmayı başardı. Yaklaşık 83 saattir enkaz altında kalan Şükrü Ergün, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 


Hatice depremden 92 saat sonra kurtarıldı, el sallayarak çıktı

 

Türkiye’yi yasa boğan ve 10 şehrin etkilediği depremin 4’üncü gününde bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkazda süren çalışmaların 92’inci saatinde güzel bir haber daha geldi. Manolya Apartmanı’nda enkaz altında kalan Hatice Özçelebi (33) 92 saat sonra ekipler tarafından sağ olarak kurtarıldı. Hatice enkazdan el sallayarak çıkarken yaşanan mutluluk kameralara yansıdı. Ardından enkaz altından anne Mihriban Özçelebi (63) ekipler tarafından itinayla çıkarıldı. İki güzel haberin ardından yaşanan sevinç anbean kameralara yansıdı.

 


Asiye teyze 91 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı

 


Türkiye’yi yasa boğan ve 10 şehrin etkilediği depremin 4’üncü gününde bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altında süren çalışmalarının 91’inci saatinde mutlu eden bir haber geldi. Ebrar Sitesi’nde enkaz altında kalan Asiye Sümbül (63) ekiplerin hummalı çalışması sonrasında sağ olarak kurtarıldı. Kurtarılma anı ve yaşanan mutluluk kameraya anbean yansıdı.

 


88. saatte hayata "Dönüş"

 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7, Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremler Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de büyük yıkımlara neden oldu. Arama kurtarma ekipleri enkaz altındakilere ulaşmak için 4 gündür büyük mücadele verirken, depremin üzerinden geçen 88. saatte bir depremzedeye daha ulaşıldı.

 

Trabzon ve Bursa AKUT ekiplerinin çalışması ile bu akşam depremin üzerinden geçen 88 saat sonra 70 yaşındaki isminin ‘Dönüş’ olduğu belirtilen yaşlı teyzeye ulaşıldı. Ekipler uzun uğraşlar sonrasında bulunduğu yerden çıkardıkları Dönüş nineyi UMKE ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye ulaştırdı.

 


Kahramanmaraş'ta 88 saat sonra baba ile oğlu sağ kurtarıldı

 

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından afet bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Nilüfer Arama Kurtarma Ekibi (NAK) Ebrar Sitesi’nden 88 saat sonra baba ile oğlunu kurtardı. Ekipler hummalı çalışmasında önce 7 yaşındaki Recep Yahya Güçlü’ye ulaştı. Onunla konuşarak durumu hakkında bilgi alan ekipler küçük çocuğu sağ olarak kurtardı. Ardından ekipler 32 yaşındaki babası Ozan Ramazan Güçlü’yü de sağ olarak kurtardı. Baba oğlun kurtulması anbean kameraya yansıdı.

 


Kahramanmaraş’ta 9 yaşındaki kız çocuğu 89 saat sonra kurtarıldı

 

AFAD ve UMKE ekipleri Azerbaycan Bulvarı üzerinde yıkılan bir binanın enkazından Suriye uyruklu 9 yaşındaki Mina isimli kız çocuğunu çıkarmayı başardı. Suriye uyruklu küçük kız bölgede bekleyen sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavi altına alındı.

 

Enkaz altında yaşam mücadelesi veriyordu, 89 saat sonra kurtarıldı

 

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından afet bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve A Takımı ekipleri, bir vatandaşı daha sağ salim kurtardı. Kahramanmaraş'ta yıkılan bir binanın enkazında kalan Yusuf isimli vatandaş, ekiplerin uzun uğraşları neticesinde kurtarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. İtfaiye ekiplerinin Kahramanmaraş'ta 22, Adıyaman'da 15, Hatay'da 25 olmak üzere 62 vatandaşı enkaz altından kurtardığı öğrenildi.

 


Umutlar tükenmiyor, 88'nci saatte kurtarıldı

 


Türkiye’yi yasa boğan ve 10 şehrin etkilediği depremin 4’üncü gününde bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altında süren çalışmalarının 88’nci saatinde mutlu eden bir haber geldi. Depremin hemen ardından bölgeye hareket eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri birçok kişiyi enkaz altından sağ olarak kurtardı. Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı'nda bulunan ve yıkılan 4 katlı İnci Apartmanı’nın enkazından ses gelmesi üzerine ekipler harekete geçti. Burada zamanla yarışan Sakarya itfaiyesi, Yunus Akgün isimli vatandaşı sağ olarak kurtardı. 88’nci saatte umutları yeşerten bir kurtarma daha yaşanırken, bölgedeki arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

 

 

Kahramanmaraş'ta 87 saat sonra enkazdan evli çift sağ çıkarıldı

 


Merkez üsleri Kahramanmaraş'ın Elbistan ile Pazarcık ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremlerin büyük hasara yol açtığı Karama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarının 87’nci saatinde sevindirici bir gelişme yaşandı.

 

AFAD koordinasyonunda yapılan çalışmalarda bir enkazdan ses duyulması üzerine zamana karşı mücadele veren ve Sakarya’dan bölgeye gelen Sakarya Arama Kurtarma Timi ve Madenci ekipleri, enkaz altında kalan Serkan ve Emel Kocaoğlu’nu kurtarmak için çalışmalarını hızlandırdı. Vinç ve iş makinesi yardımıyla enkaza ulaşan ekipler yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda enkazdan ilk önce Serkan Kocaoğlu sonrasında ise eşi Emel Kocaoğlu depremden yaklaşık 87 saat sonra sağ olarak çıkarıldı. 87 saatin sonunda enkazdan çıkarılan Serkan Kocaoğlu ise sedye üzerinde götürüldüğü esnada kendisini kurtaranlara el salladı. Ambulanslara konulan Kocaoğlu çifti hastaneye sevk edildi.

 

Enkaz altından 87 saat sonra evli çifti sağ olarak çıkaran arama kurtarma timi ve madenci ekipleri ise gözyaşlarına boğuldu.

 

Sakarya’dan bölgeye arama kurtarma çalışması yapmak için gelen Adem Kılıç, "Bu saate 2 kişiyi çıkardığımız için çok mutluyuz. Orda çocukları dinlerken tıklama sesi duyduk orada. Sesi alınca koştuk. Hızlı bir şekilde kolonu kırıp içeriye girdik. Abinin sesini net alıyorduk zaten. Ablanın sesini de aldım. Üstten ablayı çıkardık. Arka tarafta da abi vardı onu aldık. Çok zor ve dar bir alan. Şükürler olsun biz kavuştuk biz bununla mutluyuz. Enkazın dar olması önemli değil. Biz onlara ulaştık ya çok mutluyuz” dedi.

 

87 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılan Serkan ve Emel Kocaoğlu’nun çifti için yürütülen kurtarma çalışmaları dron ile havadan görüntülendi.

 

Serçin Apartmanı'ndan 87. saate inanılmaz kurtuluş

 


Kahramanmaraş'ın Yenişehir Mahallesi'ndeki Serçin Apartmanı'nda 87 saat sonra inanılmaz kurtuluş kameralara yansıdı.

 


Depremden 84 saat sonra 46 yaşındaki kadın kurtarıldı

 


6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Işık Apartmanı enkazından 46 yaşındaki Ayşegül Hançer ekiplerin çalışmaları sonucunda kurtarıldı. Hançer enkazın altından çıkarıldıktan sonra tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

 


Depremin 82. saatinde enkazdan canlı olarak çıkartıldı

 


Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin 82. saatinde umutları yeşerten bir olaya daha tanık olundu. Türkoğlu ilçesi İstasyon Mahallesi'nde bulunan 4 katlı Seher Apartmanı depremin yaşanmasının ardından enkaz haline döndü. Sivas’tan bölgeye arama kurtarma çalışmaları yapmak için intikal eden UMKE ve AFAD ekipleri depremin 82. saatinde 32 yaşındaki Muhammed Şeyban’ın (32) sesini duydu. Uzun süren uğraşlar sonucunda enkazdan çıkarılan Şeyban’ın genel sağlık durumu iyi olduğu gözlenirken yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 


Kahramanmaraş'ta 86 saat sonra iki kişiye sağ olarak ulaşıldı

 

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Ali Sezai Caddesi Hacı Lütfü Pak apartmanında bir kadın ve bir erkek depremzede 86 saatin ardından sağ olarak enkaz altından çıkartıldı. Bölgedeki arama-kurtarma çalışmaları profesyonel ekiplerce devam ediyor.

 

 

Bir yaşındaki Ela kurtarıldı, dışarı çıkınca uykuda esnedi

 


Depremin merkezi Kahramanmaraş'ta ekiplerine kurtarma çalışmaları sürüyor. Onikişubat ilçesinde bir enkazda çalışma yapan Ankara Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, ses aldı. Ekiplerin çalışmasıyla anne ve 1 yaşındaki bebeği Ela'ya ulaşıldı. Ekipler ilk önce Ela bebeği çıkardı. Kucakta çıkan bebeğin uykuda esnemesi de görüntüye yansıdı. Daha sonra ise anne Rahaf çıkartılarak bebekle birlikte hastaneye sevk edildi.

 


Kahramanmaraş'ta bir genç daha enkazdan çıkartıldı

 

10 ili vuran deprem felaketinde güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bursa’dan arama kurtarma çalışmalarına katılmak için Kahramanmaraş’a giden BUSKİ ekiplerinin gece gündüz süren mücadelesi mutlu haberle taçlandı. BUSKİ ve diğer ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu enkazdan Ali isminde bir genç depremin 69’uncu saatinde kurtarıldı.

 

Yaralı tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken, enkaz kaldırma çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor.


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Van'da kaçak inci kefali avlayan 4 kişiye 85 bin 394 lira ceza kesildi

Çocukların dedikodu kavgası! 16 yaşındaki akranını vurdu

Taha Duymaz ve iki kardeşi depremde hayatını kaybetti! Acılı annenin buruk günü

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var