En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

23 Nisan mesajları sözleri yeni. 23 Nisan Atatürk sözleri. Resimli, yazılı, kısa, sözlü, yeni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajları...


Tarih: 23.04.2024 07:07 Güncelleme: 23.04.2024 07:08

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajları ve sözleri. 23 Nisan'da Türkiye'nin dört bir yanında, çocuklar bayram havasında eğlenirken, aynı zamanda ulusal egemenliğin ve demokrasinin önemini anlamaya ve vurgulamaya yönelik etkinlikler düzenlenir. Bu bayram, Türk halkı için milli bir gurur ve birlik duygusunun yeniden canlanmasına vesile olur, aynı zamanda çocukların haklarına ve geleceğe dair sorumlulukların hatırlanmasını sağlar. 23 Nisan'ı en güzel ve neşeli mesajlar ve sözler ile kutlayabilirsiniz. İşte 23 Nisan Çocuk Bayramı için en güzel, yeni, farklı, sözlü, kısa 23 Nisan mesajları…

 

23 nisan

 

23 NİSAN MESAJLARI


“Çocuklarımızın gülen yüzleri, ülkemizin geleceğine olan inancımızı her zaman taze tutar. 23 Nisan kutlu olsun!”


“Bugün, ulusal egemenliğimizi ilan ettiğimiz günün yanı sıra çocuklarımıza olan inancımızı da kutladığımız özel bir gün. Her çocuk, bir umut, bir gelecek demektir.”


"Çocuklarımızın gülüşleri, yarının aydınlık Türkiye'sinin teminatıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!"

 

çocuk bayramı

 

“Bugün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiş bir gün. Onların neşesi ve umudu, ülkemizin en değerli hazinelerindendir.”


“Her çocuk, bir umuttur, bir gelecektir. Onları sevgiyle kucaklayarak, onlara her zaman güven duymalıyız. 23 Nisan kutlu olsun!”


"Bugün, Türkiye'nin her köşesinde çocuklarımızın neşesiyle dolup taşan bir gün. Onların geleceğe olan umudu, bizlere güç veriyor."

 

23 nisan mesajları

 

“Çocuklarımızın masumiyeti, geleceğimizin en güçlü teminatıdır. Onları koruyarak ve destekleyerek, aydınlık bir yarın inşa ediyoruz. 23 Nisan kutlu olsun!”


“Bugün, çocuklarımızın mutluluğuna ve umuduna odaklanarak, onların yanında olduğumuzu gösterme zamanı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz!”


"Her çocuk, geleceğin bir parçası ve ülkemizin en büyük zenginliğidir. Onları sevgiyle büyüterek, aydınlık yarınlarımızı inşa ediyoruz."

 

23 nisan sözleri

 

“Bugün, çocuklarımıza olan sevgi ve inancımızı pekiştirdiğimiz özel bir gün. Onların umuduyla, geleceğimize olan güvenimiz her daim diri kalsın. 23 Nisan kutlu olsun!”


"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk"


23 Nisan, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Bütün bir düşmanlık dünyasına karşı ayağa kalkan Türkiye halkının, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni meydana getirmek hususunda gösterdiği harikayı ifade eder." Mustafa Kemal Atatürk
 

 

çocuk bayramı mesajları


"Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal Atatürk


"Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." Mustafa Kemal Atatürk


Egemenlik ulusundur. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden başka hiçbir makam, ulusun alınyazısında etkin olamaz. Mustafa Kemal Atatürk


Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu