Flamingoları görüntülemek isteyen Gazeteci Şükrü Akyüz mahsur kaldı! O anları kaydetti

Van'ın Gevaş ilçesinde flamingoları görüntülemek isteyen İhlas Haber Ajansı Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, sazlık alanda mahsur kaldı. Gazeteci Akyüz, o korku dolu anları kayda aldı.


Tarih: 30.12.2023 21:31 Güncelleme: 30.12.2023 21:55

İHA Van Bölge Müdürü Akyüz ile Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Ali İhsan Öztürk, flamingoları görüntülemek için Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesine gitti.

 

Öztürk, flamingoları görüntülemek için arabanın anahtarını Akyüz'e verdi. Arabayı ileriye çeken Akyüz, daha sonrasında arabayı Öztürk'e teslim etti. Anahtar ise Akyüz'de kaldı. Araç ile bir süre giden Öztürk'ün arabası durunca anahtarın olmadığı fark etti ve Akyüz'ü aradı. Akyüz, bölgeden yaklaşık 4 kilometre uzaklaşmıştı. Sazlık alanda Öztürk'ü bulmaya çalışan Akyüz, alanda mahsur kaldı. Saatler süren yürüyüşün ardından Akyüz ile Öztürk buluşabildi.

 

Paylaştığı görüntüde Akyüz, "Bugün yeni bir macera daha yaşıyoruz. Daha doğrusu ben yaşıyorum. Bazen derler, 'Akılsız başın cezasını ayaklar çeker' diye ben de tam da onu yaşıyorum. Sayın İhsan ağabeyimle Göründü'ye geldik. Flamingoları ama dönüşümüz biraz enteresan oldu. Arkadaşın aracı otomatik kilit. Aracın anahtarını alıp çekim yapacağım alana gittim. Dönüşte arabayı teslim ettim ama anahtarı teslim etmeyi unuttum. O da almayı unuttu. Anahtar olmayınca araba maalesef çalışmadı. Bende arabadan yaklaşık 3-4 kilometre uzaktayım. Arabaya doğru olan yolu kullansam 1-2 saate kadar gidemem. Gördüğünüz gibi sazlıkların arasından gidiyorum. Şuradan başladım sazlıkların üzerinden arabaya gitmeye çalışıyorum ama şuradaki dere nedir? Gerçi çizmem var. Şöyle hızlı bir şekilde geçmem lazım ki geçtim. Kısa yolu kullanmaya çalışıyorum. Allah Allah battım. Fazla işi riske sokmadan kamışların üzerinde giderek yola devam etmem lazım. Gördüğünüz gibi battım biraz. Islanmak bir şey değil Allah korusun bataklığa denk geliriz. Şu anda bataryam da bitmek üzere kapatmam lazım her an bir durum olursa İhsan ağabey bana ulaşsın" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Van Telgraf
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor