Anka ailesi bu nikahta buluştu

Anka ailesi bu nikahta buluştu

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Diyetisyeni Merve Boztoprak ile iş adamı Enes Harputluoğlu düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah törenine Boztoprak ve Harputluoğlu ailele


Tarih: 28.04.2019 12:07

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Diyetisyeni Merve Boztoprak ile iş adamı Enes Harputluoğlu düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah törenine Boztoprak ve Harputluoğlu aileleri, Özel Gaziantep Anka Hastanesi yönetici, doktor ve çalışanları, ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren çiftin nikah şahitliklerini Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan yaptı. Nikahı kıydıktan sonra nikah cüzdanını geline veren nikah memuru, genç çifte mutluluklar diledi. Nikah törenine katılanlar genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşarken, ömür boyu mutluluğa “evet” diyen Merve ve Enes kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı! Sıcaklık 3 ila 8 derece artacak

Saç saça liseli kız kavgası! Ayırmak yerine izlediler: O anlar kamerada

Lüks rezidans genelev çıktı! Eş zamanlı baskın: 9 kadın kurtarıldı

Hafta sonu plan yapanlara uyarı geldi: Hem yağmur hem de sıcak var

Muş'ta faciaya ramak kala! Otomobil alev aldı, 4 kişi son anda yanmaktan kurtuldu

Açıklama yapıldı! Van'ın 7 ilçesinde 8 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak

Van'ın eski Valileri Münir Karaloğlu ile Mehmet Emin Bilmez, toplantıda yan yana görüntülendi