Gürsu’nun çehresi değişiyor

Gürsu’nun çehresi değişiyor

Gürsu Belediyesi’nce ilçenin farklı cadde ve sokaklarında yapılan üst yapı çalışmaları çerçevesinde ihtiyaç duyulan noktalara parke döşeniyor.Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce üst yapı çalışmaları yapılan yollara


Tarih: 14.03.2019 16:39

Gürsu Belediyesi’nce ilçenin farklı cadde ve sokaklarında yapılan üst yapı çalışmaları çerçevesinde ihtiyaç duyulan noktalara parke döşeniyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce üst yapı çalışmaları yapılan yollara parke taşı döşeniyor. Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu’nun ihtiyaçlarına hızlı ve kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Belediyemizin sahip olduğu imkânları en verimli şekilde kullanarak, ilçemizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz Nüfusu hızla artan ilçemizde ihtiyaçlar da bu oranda artıyor. Çalışmalarımız kapsamında yeni yerleşim alanlarında üst yapı eksikliklerini tamamlarken, eskiyen üst yapının da yenilenmesi çalışmalarını yapıyoruz. İlçe halkımızın sıkıntısız bir ilçede yaşaması için çalışıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı