2 şehit, 2 acılı ev! Mekanları cennet olsun

2 şehit, 2 acılı ev! Mekanları cennet olsun

Pençe Kilit Operasyonu'nda teröristlerin döşediği EYP'nin patlaması sonucu şehit olan 2 Mehmetçik'in haberi, memleketlerine ulaştı.


Tarih: 12.06.2022 00:45

Pençe-Kilit Harekatı’nda Kuzey Irak’ta hain terör örgütlerince yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Ordu Ünye ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Gökhan Demir’in ve Sivas'ta Merkez ilçeye bağlı Gazi köyü nüfusuna kayıtlı olan Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın acı haberleri baba evlerine ulaştı.

taziye

ORDU'LU ŞEHİDİN ACI HABERİ BABA EVİNE ULAŞTI

Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, şehidin babası Yaşar, annesi Suriye, kardeşleri ve yakınlarını askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı. Eşi Seda Demir ile evli olan şehit Gökhan Demir'in, Eylül (7) ve Doruk (5) adında iki çocuğu bulunduğu öğrenildi. Şehit Demir'in cenazesinin, yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazın ardından İnkur Mahallesi mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. 5 kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehidin eşinin ve çocuklarının da Diyarbakır’da olduğu öğrenildi.


Acı haberi paylaşan Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından, "Pençe-Kilit Harekatında K. Irak'ta alçak bölücü terör örgütlerince yerleştirilen EYP'nin infilak etmesiyle şehit olan Ordu Ünyeli İs.Uzman Çavuş Gökhan Demir evladımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine, milletimize sabır ve baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde alçak teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu, şehit olan Ordu Ünyeli hemşehrimiz Uzman Çavuş Gökhan Demir'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

şehit

SİVAS'LI ŞEHİDİN ACI HABERİ BABA EVİNE ULAŞTI

ivas'ta Merkez ilçeye bağlı Gazi köyü nüfusuna kayıtlı olan Uzman Çavuş Ömer Yıldırım, bugün sınır ötesinde Pençe Kilit Operasyonunda bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit oldu. Yıldırım'ın şehitlik haberi geç saatlerde babası Cemal ve annesi Hatice Yıldırım'a ulaştırıldı. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Yıldırım'ın son izninde memleket Sivas'a gelerek Düriye Yıldırım ile nişanlanıp resmi nikahını yaptığı, Kurban Bayramının hemen sonrasında düğününü yapmayı planladığı öğrenildi. Şehit Yıldırım, Pazar günü İkindi namazının ardından Gazi köyünde kılınacak cenaze namazı ve düzenlenecek merasim sonrası toprağa verilecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu

Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü