Başbakan Yıldırım

Başbakan Yıldırım'ın hüzünlü anları

Başbakan Binali Yıldırım, 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümü töreninde Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisini izlerken duygulu anlar yaşadı.


Tarih: 20.07.2017 15:18

BURSA (İGFA) - Fikri Düşünceli, kamu yararına olan işlerde, halk sağlığı ve güvenliği konularında müşterek çalışmaların önemini belirterek, kentteki uygulamalar için meslek odaları ile birlikte çalışmayı ve ortak aklın hayata geçirilmesinin önemini ifade etti.

Güvensiz otobüs durakları, standartlara uygun olmayan karayolları, hatalı ve uygun olmayan trafik işaretleri, karbonmonoksit zehirlenmeleri, hava kirliliği, doğalgaz patlama ve yangınları, hastane, okul, konut ve işyerlerindeki yangınlar, ev kazaları, iş kazaları, asansör kazaları, pazar alanlarındaki çatı çökmeleri, vinç kazaları, LPG'li araçlar, teleferik ve lunapark kazaları, engelli vatandaşlarımızın kentte erişilebilirlik standartlarının yerine getirilmemesinin, ülkemizde ve Bursa’da Güvenli Kent, Güvenli Yaşamı ortadan kaldıran kazalar ve uygunsuzluklar olduğunu ifade eden Düşünceli, tüm bu olumsuzlukların giderilmesinin, kurumsal işbirliği ile yapılacak çalışmalarla önlenebileceğini, bu işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirtti.

Sanayinin dönüşümünün gerektiğini belirten Düşünceli, kirletici sanayiden temiz, yeni sanayiye geçilmesi gerektiğini ifade etti.

Şehirlerin kalkınmasının birlik ve beraberlikle olacağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, şehirleri yeniden planlarken aynı zamanda sosyal yaşam alanlarını da oluşturduklarını ifade etti. Yılmaz aynı zamanda katma değeri yüksek ürünler üretilmesinin ve bilgi üretiminin önemini belirtti.

MMO Bursa Şube Sekreter Üyesi Ferudun Tetik de, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı 9 Ekim 2021 tarihinde BAOB Yerleşkesi’nde yapılacak “NDT Günleri - XII. Kaynak Kongresine Giderken” etkinliğine davet etti.


Abone Ol 

Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Van'da kaçak inci kefali avlayan 4 kişiye 85 bin 394 lira ceza kesildi

Çocukların dedikodu kavgası! 16 yaşındaki akranını vurdu

Taha Duymaz ve iki kardeşi depremde hayatını kaybetti! Acılı annenin buruk günü

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var