Survivor

Survivor'un kanalı değişti! Bu akşam nerede yayınlanacak?

Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Gönüllüler takımında Berna krizi yaşanıyor. Öte yandan yeni bölümle ilgili sürpriz bir karar alınarak yarışmanın kanalı değişiyor. İşte detaylar...


Tarih: 22.03.2017 14:42

Survivor’da gönüllüler takımında Berna krizi

 

Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Gönüllüler takımında Berna krizi yaşanıyor. Öte yandan yeni bölümle ilgili sürpriz bir karar alınarak yarışmanın kanalı değişiyor. İşte detaylar…

Survivor 2017’nin yeni bölümde gönüllüler takımında Berna krizi yaşanıyor. Survivor’ın yayınlanan yeni fragmanında Berna’nın takım arkadaşları ile sert bir şekilde tartıştığı görülüyor.

 

Survivor’ın yeni bölüm tanıtımında Berna Erdi’ye, “Sen benimle ısrarla barışmaya çalıştın ama ben senden uzaklaştım” çıkışında bulunuyor.

 

Gönüllüler takımından Ogeday, takım arkadaşı Berna’yı hedef alarak, “Ben bugün Berna’nın yüzüne en ağır hakaretleri etsem, 3 gün sonra gelir Ogeday’cığım nasılsın der. Çünkü Berna’nın kişiliği böyle” ifadelerini kullanıyor.

 

Çileden çıkan Berna, “Bu ortamda benim ismim geçiyorsa, beni de çağırmak zorundasın. Sen önce o elini bir indir” çıkışında bulunuyor.

 

YENİ BÖLÜM TV8,5’TA

 

Survivor’ın yeni bölümleri her zaman TV8’de yayınlanıyordu. Fakat sürpriz bir değişikliğe gidildi. Tansiyonun yükseldiği gönüllüler takımında Berna krizinin yaşandığı anlar ve daha fazlası bu akşam 20:00’de TV8,5’ta olacak.

 

SURVİVOR’DA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

 

Reyting rekorları kıran Survivor’da sürpriz bir şekilde adaya veda eden Çılgın Sedat’ın arkadaşlarıyla vedalaştığı sırada sadece Pınar ve Şahika’ya sarılması dikkat çekti.

 

Survivor’da kim elendi sorusunun yanıtı ilk kez bu kadar sürpriz oldu. 21 mart elemesine performansı sebebiyle eleştiriler Şahika Ercümen ile birlikte performansları hayli yüksek olan Pınar Saka, Çılgın Sedat ve Furkan Kızılay çıktı. SMS oylamasının sonucunda herkes Şahika’yı beklerken tam bir sürpriz yaşandı ve erkeklerde en iyiler arasında olan Çılgın Sedat elendi.


Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı