Her şey Bahçeli

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "FETÖ taktikleriyle Cumhurbaşkanımıza karşı kurulan tuzakları yerle bir edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Tarih: 15.05.2024 10:12 Güncelleme: 15.05.2024 10:18

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli 'oyun kurmaya' çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz." dedi.

 

"SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMADIK, AÇTIRMAYACAĞIZ"

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yerlikaya, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına, yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılara ve suç odaklarına göz açtırmadıklarını, açtırmayacaklarını belirtti.

 

"FETÖVARI GİZLİ TANIK TAKTİKLERİYLE..."

 

Bakan Yerlikaya, "Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

"CUMHURBAŞKANI VE HÜKÜMETE KARŞI YAPILANMALARI ADALETE TESLİM EDECEĞİZ"

 

Hangi kurum içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, hükümete ve siyasilere yönelik yapılanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapıları tespit edip adalete teslim edeceklerini belirten Yerlikaya, şöyle devam etti:

 

"Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak. Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız. Ve gereğini yapacağız.

 

Aziz Milletimiz müsterih olsun; nasıl Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve FETÖ ile mücadelede hainlerin inlerine kadar girdiysek; bu suç odaklarını da saklandıkları her delikten bulup çıkartacağız."

 

BAHÇELİ İLK SİNYALİ VERMİŞTİ

 

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan emniyet müdürlerine değinerek, "Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerine hesap yaptıkları görülmektedir. Akıbetleri için 15 Temmuz'a dikkatle bakmaları itirazımızdır. Sabrımızı taşırmasınlar. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir, hedef Cumhur İttifakı ve Türkiye'dir" ifadelerini kullanmıştı.

 

haberler


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


İnci kefalini avlamak sadece martılara yasal! Yasak kalkana kadar yiyemiyoruz

Van'da değişik suçlardan 37 kişi tutuklandı! Silah, bıçak, motosiklet ve sahte plakaya kadar ne ararsan var

Van'da terör örgütü PKK'ya yapılan operasyonda çok sayıda gözaltı var

Van'daki lisenin eski eşya ve belgeleri sergilendi: Duygulu anlar yaşandı

Van'da kaçakçılık operasyonu: 4 kişiye yasal işlem yapıldı

Van'da korku dolu anlar! Yıldırım düştü: O anlar anbean kaydedildi

Van'da insan ticareti yapan 2 organizatör cezaevine gönderildi