Belediye personeline sosyal denge tazminatı

Belediye personeline sosyal denge tazminatı

Kırıkkale Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Kırıkkale İl Şubesi arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Belediyede çalışan memurların maaşlarına ek brüt olarak 619 TL yansıtılacak.Belediye binasında düzenlenen toplantıda konu


Tarih: 04.01.2019 09:35

Kırıkkale Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Kırıkkale İl Şubesi arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Belediyede çalışan memurların maaşlarına ek brüt olarak 619 TL yansıtılacak.

Belediye binasında düzenlenen toplantıda konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ocak 2019 geçerli olmak üzere maaşlara ek brüt 619 TL, sosyal denge tazminatı anlaşmasının tüm memurlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Saygılı, “Benim için ilk mesele çalışanımızın hakkını ödemek olmuştur. Almış olduğunuz ücretler hayırlı olsun. Sendika ile yaptığımız görüşmeler sonucu Ocak 2019 geçerli olmak üzere maaşlara ek olarak brüt 619 TL sosyal denge tazminatı alacaksınız. Biz her zaman çalışanımızdan yana bütçemizi kullanıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bem-Bir Sen Kırıkkale İl Şube Başkanı Tunçay Bulut ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladı. Memurlar ise Başkan Saygılı’ya teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor