MTSO Başkanı Sadıkoğlu basınla kahvaltıda buluştu

MTSO Başkanı Sadıkoğlu basınla kahvaltıda buluştu

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu 24 Temmuz Gazeteciler Günü Nedeniyle Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi.


Tarih: 25.07.2019 13:47

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu 24 Temmuz Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Burada konuşan Sadıkoğlu, basının önemine işaret ederek, “Biz Malatya’da yerel basının güçlenmesinin Malatya’ya katkı sağlayacağını ve Malatya’yı daha ileri taşıyabileceğinin bilincindeyiz. Bu anlamda sizlere nasıl katkı sağlayabiliriz, gazetecilerin problemleri ile ilgili nasıl kamuoyu oluşturabiliriz, bu konuda her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bizler Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına geldiğimizden bu güne şehrimizin ileri gitmesine katkı sağlayıp Malatya’nın vizyonunu daha üst seviye tırmandırmak için mücadele ediyoruz. Bizim kısır çekişmelerle tartışmalarla, iftiralarla kaybedecek bir zamanımızın olmadığını da biliyoruz. Bu mantıkla sadece icraatlarımızın üzerine düşerek, icraatlarla ilgili gündeme gelmek istiyoruz. Bunun için de sizlerin diyaloglarına ve istişarelerine açık olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra basın mensuplarıyla sohbet ederek istişarelerde bulunan Sadıkoğlu, basın mensuplarının görüş ve önerilerini dinledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı