İŞKUR ve SGK’dan MÜSİAD’a bilgilendirme ziyareti

İŞKUR ve SGK’dan MÜSİAD’a bilgilendirme ziyareti

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Manisa İl Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret ederek değişen mevzuatlar ve desteklemeler hakkında bilgilendirmede bulu


Tarih: 06.02.2019 15:51

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Manisa İl Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret ederek değişen mevzuatlar ve desteklemeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Reşit Ürper ve yönetimi SGK Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt ile İŞKUR Manisa İl Müdürü Eşref Aslan’ı ağırladı. SGK Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt ve İŞKUR İl Müdürü Eşref Aslan, değişen mevzuatlar ve işverenlere sağlanan destekler hakkında dernek yönetimine bilgi verdi. Aslan, İŞKUR tarafından İşbaşı Eğitim Programları kapsamında işverenlerin hizmet türlerine göre çeşitli destekler alabileceklerini söyledi.

Verilen bilgilendirmenin ardından konuşan MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Reşit Ürper, İŞKUR ve SGK tarafından kendilerine verilen bilgilendirmeden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var

Ayşe Ateş: Sinan'ın önüne bir çanta para koyup taleplerini iletmişler

İncekaya Krateri, mağarası ve görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor

Eurovision'da hangi ülke birinci oldu? Protestolar damga vurdu

Sağanak yağış bugün de devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Anneler Günü kutlu olsun! En güzel farklı ve anlamlı Anneler Günü mesajları

Erciş'te öğrencilerin muhteşem koreografisi! Yaptıkları kalple kutladılar