Muş

Muş'ta torbacılara baskın: 8 şüpheli gözaltına alındı

Muş'ta eroini "Erol abi", metamfetamini "Metin abi" şifresiyle pazarlayan torbacılara yapılan operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.


Tarih: 20.06.2022 12:24

Muş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde 118 personelin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde operasyona katılan personellere brifing veren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Halit Bozkurt, bir narkotik satıcısının PKK’lı bir teröristten farkının bulunmadığını ifade etti.

operasyon
Yapılan konuşmanın ardından adreslere operasyon düzenlendi. Kapıları açmayan şüphelilerin adreslerine PÖH tarafından koçbaşıyla girildi. Adres, eklenti ve iş yerlerinde narkotik köpekleri ve dronların da kullanıldığı aramalarda 2 kalaşnikof ve bunlara ait 87 fişek, 5 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 4 şarjör ile 38 mermi, terör örgütü PKK’ya ait yasaklı olduğu değerlendirilen 1 kitap, 31,67 gram esrar maddesi, 17,03 gram metamfetamin maddesi ile 1,84 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.
Gözaltına alınan 8 şüpheli, hastanedeki işlemlerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Eroini ‘Erol abi’, metamfetamini ‘Metin abi’ şifresiyle pazarlayan torbacılardan birinin evinde yapılan aramalarda terörist başı Abdullah Öcalan’ın kitabı ele geçirilirken, bir torbacının ise evine ayakkabıyla giren polise ‘günahı sizin boynunuza’ sözleri dikkat çekti.


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler