Nevşehir’de 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni düzenlendi

Nevşehir’de 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Ölümünün 81. Yıldönümünde Nevşehir’de Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu Yapıldı.


Tarih: 10.11.2019 10:18

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. yıldönümünde Nevşehir’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81.yıldönümünde Nevşehir Valiliği önünde Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören çelenk sunumu ile başladı. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumun ardından ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05’te çalan siren eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada öğrenciler tarafından Atatürk Anıtı’ndaki bayraklar yarıya indirildi. Tören daha sonra İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Nevşehir Valiliği önünde düzenlenen törene Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’in yanı sıra daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı