Görme engelli öğretmenden Başkan Aydın’a teşekkür

Görme engelli öğretmenden Başkan Aydın’a teşekkür

Görme engelli öğretmen Selman Devecioğlu ve beraberindeki heyet Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan öğretmen Selman Devecioğlu,'Engellilere yönelik Sivas Belediyesi’nin birçok hizmeti oldu. Bizim


Tarih: 30.01.2019 15:31

Görme engelli öğretmen Selman Devecioğlu ve beraberindeki heyet Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan öğretmen Selman Devecioğlu,"Engellilere yönelik Sivas Belediyesi’nin birçok hizmeti oldu. Bizim derneklerimiz sadece ziyaret edilen bir durumdayken, bugün engellilere yönelik üretim alanlarına dönüştü. Bu değişimde emeğiniz çok. Bir dönem Ankara’da yaşadım. Sivas engellilere yönelik faaliyetler başta olmak üzere her konuda Ankara ile yarışır konuma geldi. Ankara için Melih Gökçek ne kadar önemliyse Sivas için Sami Aydın o kadar önemli. Bu çalışmalarınız için size teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Bizler engelli derneklerinin sadece çay kahve içilen alanlar olmasını istemedik. Bu konuda sizlerle birlikte çeşitli faaliyetler yaptık. Engelli vatandaşlarımızın bilgisayar kursu almaları, Kur’an-ı Kerim öğrenmeleri, meslek edindirme kursları konusunda çalıştık. Temennimiz bundan sonra seçilecek belediye başkanımızın bizden daha iyi hizmetler yapmasıdır." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı