Van

Van 'Shopping Fest'e hazır

Van’da 15 Mart-5 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Shopping Fest’ organizasyonu ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ışıklandırma çalışm


Tarih: 14.03.2018 11:57

Van Valiliği öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (DAKA) katkılarıyla bu yıl 4’sü düzenlenen Shopping Fest’in hazırlıkları sürüyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatları doğrultusunda, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca Cumhuriyet Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, İskele ve Sıhke Caddelerine Lale ve Ayyıldız figürlü ışıklandırmalar takılırken, kavşaklara ise ışık havuzları yapıldı. Yine Cadde üzerinde bulunan Fegiye Teyran, Kültür, Semaver ve Kurtuluş Parklarında bulunan ağaçlara ise 4 bin metrelik meteor tipi ışıklandırma takıldı. 

 

Işıklandırma çalışmaları kente ayrı bir güzellik katarken, Cumhuriyet Caddesinde sergilenecek olan ışıklı Van Kedisi figürü için de çalışmalar sürüyor.


Anahtar Kelimeler: Van 'Shopping Fest'e hazır
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı