Van siyasetçilerinden

Van siyasetçilerinden 'Regaib Kandili' mesajı

Siyasiler 'Regaib Kandili' yayımladı. İşte Van siyasetçilerinin mesajları.


Tarih: 22.03.2018 10:07

Haber anlık güncellenmektedir...

 

Vali Murat Zorluoğlu'ndan Regaib Kandili mesajı 

 

Kandiller, toplum hayatımızda müstesna yeri ve önemi olan, bizleri birbirimize yaklaştıran, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı çoğaltan ve inşallah hayatlarımıza feyz, lütuf ve inayet kazandıran özel gecelerdir. 

 

Bu anlamda, dinimizce mübarek sayılan Üç Aylar’ın gelişini müjdeleyen Regaib Kandili’ni bir kez daha idrak ediyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yaratılış gayemizi düşünmemiz için değerli bir fırsat olarak görmemiz gereken bu gecede dilerim, Yaradan’a şükür konusunda her bir inanan üzerine düşeni yerine getirecektir.

 

Bu vesileyle, başta Vanlı hemşehrilerim olmak üzere, İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Regaib Kandili’ni tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum.

 

Başkan Vekili Çiçekli’den Regaip Kandili mesajı

 

Van’ın Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli; rahmet, mağfiret ve bereket dolu üç ayların ve Regaip Kandili’nin aziz milletimiz ve bütün İslam âlemine hayırlı olmasını diledi. 


Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, toplum olarak üç aylara girmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Atıf Çiçekli, “İçinde Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi'ni barındıran üç ayları hakkıyla yaşamayı Cenab-ı Allah bütün inananlara nasip etsin. Receb ayının her gecesi kıymetlidir. Her cuma gecesi de kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha da kıymetli olmaktadır. Allah-ü Teâlâ, bu gecede mümin kullarına ihsanlar, ikramlar yapar. Bu gece yapılan dua reddolmaz ve namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere kat kat sevap verilir. Rahmet, mağfiret ve bereket dolu üç ayların ve Regaip Kandili’nin; aziz milletimiz ve bütün İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

Başkan İlhan’dan ‘Regaip Kandili’ mesajı

 

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. 


Özay İlhan, yayınladığı mesajda, "Huzur ve barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’nde yapacağımız ibadet ve dualar inşallah özümüze dönüşün bir vesilesi olur. Bizi biz yapan değerlerimizi hatırlamamıza ve güçlendirmemize yardımcı olur. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirir. Öfkemizi sevgiye, düşmanlıklarımızı kardeşliğe dönüştürür. Bu temenni ile aziz milletimizin ve İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutluyor, bu mübarek günün bütün dünyada barış ve huzurun hâkim olduğu bir dünyaya vesile olmasını diliyorum" dedi. 


Abone Ol 

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor