Manisa Kayışlar’a bir günde içme suyu deposu

Manisa Kayışlar’a bir günde içme suyu deposu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar Mahallesine 100 tonluk prefabrik içme suyu montajı yaptı. 18 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının sona yaklaşıldığı mahallede 50 bin metrek


Tarih: 09.07.2021 18:02


MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar Mahallesine 100 tonluk prefabrik içme suyu montajı yaptı. 18 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının sona yaklaşıldığı mahallede 50 bin metrekarelik üstyapı işine de başlandı.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yatırımlarına devam ediyor.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Kayışlar Mahallesinde 18 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de mahalleyi ziyaret ederek Muhtar Baki Ulu ile bir araya geldi. Daire Başkanı Emir ayrıca, montajı tamamlanan 100 tonluk içme suyu deposundaki çalışmaları da inceledi.  

Altyapı çalışmaları yürütülen mahallelerin üstyapısını da yenileyen MASKİ, Kayışlar’da 50 bin metrekarelik kilit parke taş ve bordür döşeme işine de başladı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor