Mardin Yeşilli’de yollar parke taşı ile döşeniyor

Mardin Yeşilli’de yollar parke taşı ile döşeniyor

Mardin'in Yeşilli Belediyesi planlamalar çerçevesinde yürüttüğü parke taşı döşeme ve yolların asfaltlama çalışması aralıksız devam ediyor.


Tarih: 13.08.2021 12:17

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)Mardin'in Yeşilli Belediyesi planlamalar çerçevesinde yürüttüğü parke taşı döşeme ve yolların asfaltlama çalışması aralıksız devam ediyor.

Mardin’e bağlı Yeşilli ilçesinde hem kilitli parke taşı döşeme işlemi hem de yolların asfaltlama çalışması hızlandırıldı. Yeşilli ilçesine bağlı Gül Mahallesi'nde 5 bin, Bahçebaşı Mahallesi'nde 2 bin metrekare olmak üzere toplamda 7 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapılırken Şirinevler Mahallesi'nde ise asfalt çalışması bütün hızı ile devam ediyor.Gül ve Bahçebaşı Mahallesi'nde 7 bin metrekare parke taşı döşendi.

Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir, göreve geldikleri günden bu yana var güçleriyle başlattıkları yol yapım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söylerken, "Nerede eksiklik varsa orada çalışmalarımıza yoğunlaşıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirerek mahallelerimizi yazın toz ve topraktan, kışın ise çamurdan etkilenmemesini sağlamaktır. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile mahallelerimiz daha modern bir hale kavuşuyor. İlçemizde bulunan bütün yollar parke taşı ile döşenecektir. Kırsal mahallelerimize de yolların bakım ve onarım çalışması devam ediyor. Belediye olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız devam ediyor ”dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Van'da kaçak inci kefali avlayan 4 kişiye 85 bin 394 lira ceza kesildi

Çocukların dedikodu kavgası! 16 yaşındaki akranını vurdu

Taha Duymaz ve iki kardeşi depremde hayatını kaybetti! Acılı annenin buruk günü

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var

Ayşe Ateş: Sinan'ın önüne bir çanta para koyup taleplerini iletmişler