Fırat Yılmaz Çakıroğlu Isparta’da anıldı

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Isparta’da anıldı

2015 yılında Ege Üniversitesinde çıkan kavgada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Isparta’da anma programı düzenlendi.Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçe


Tarih: 21.02.2019 16:41

2015 yılında Ege Üniversitesinde çıkan kavgada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Isparta’da anma programı düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen anma programına Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, akademisyenler ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Programda Ülkü Ocakları mensubu öğrencilerin kampüsteki öğrenci arkadaşlarıyla yaptığı ‘Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’ soru – cevap röportajları gösterime sunuldu.

Konferansın ardından bir araya gelen kalabalık topluluk, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için SDÜ’de oluşturulan hatıra ormanına kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Hatıra ormanındaki bakım çalışmaları sonrasında şehit ülkücünün ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti sunularak, dualar edildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı