Başkan adayı Erdem: "İçerenköy Mahallemiz dertli, komşularımız hizmet bekliyor”

Başkan adayı Erdem: "İçerenköy Mahallemiz dertli, komşularımız hizmet bekliyor”

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, İçerenköy esnafını ziyaret etti ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Erdem, 'İçerenköy Mahallemiz dertli. Komşularımız hizmet bekliyor” dedi.


Tarih: 15.03.2019 08:55

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, İçerenköy esnafını ziyaret etti ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Erdem, "İçerenköy Mahallemiz dertli. Komşularımız hizmet bekliyor” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Erdem, Türkiye’nin en kalabalık 7’nci mahallesi İçerenköy’ü sokak sokak gezerek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

"İçerenköy, ölçeği ile en büyük, hizmet noktasında ise en geri kalmış mahallelerden biri”

İçerenköy Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Erdem, "77 bin nüfusu ile İçerenköy Mahallemiz, Türkiye’nin en büyük 7’nci mahallesi ama hizmet noktasında en geri kalmış mahallelerimizden biri. İçerenköy Mahallemiz dertli. Komşularımız hizmet bekliyor" dedi.

İçerenköylü vatandaşlar Başkan adayı İsmail Erdem’in projelerinin Ataşehir’e vizyon kazandıracağını söyleyerek, Erdem’in Ataşehir Belediye Başkanı olmasıyla 31 Mart’ta kazananın Ataşehir halkı olacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı