Taşdelen Yenidoğan Kavşağı yapımı başlıyor

Taşdelen Yenidoğan Kavşağı yapımı başlıyor

Çekmeköy Belediyesi’nin girişimleriyle Taşdelen’de Şile Yolu’nun alta alınacağı bir “dal-çık” yapılarak Yenidoğan Sapağı trafiği düzenlenecek.Çekmeköy Belediyesi’nin girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafı


Tarih: 19.03.2019 18:23

Çekmeköy Belediyesi’nin girişimleriyle Taşdelen’de Şile Yolu’nun alta alınacağı bir “dal-çık” yapılarak Yenidoğan Sapağı trafiği düzenlenecek.

Çekmeköy Belediyesi’nin girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulacak projede, Sırrı Çelik Bulvarı ve Yenidoğan sapağının Şile Yolu girişleri düzenlenecek. Akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu göz önüne alınarak, trafik sorunu oluşmaması için planlanan çalışmada, Şile yolunun alta alındığı “dal-çık” yapılacak.

Projeyle ayrıca Ekşioğlu Mahallesi Saray Caddesi’ne bağlantı yolu açılarak, Alemdağ bölgesine Şile yolundan giriş verilecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İlçemize büyük bir ulaşım yatırımı daha yapılıyor. Artan nüfusa bağlı olarak ilçemizde trafik sorunu olmaması için önceden tedbirimizi alıyoruz. Taleplerimize kulak vererek, bu projede emeği olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü