TÜMSİAD üyelerine istihdam destekleri anlatıldı

TÜMSİAD üyelerine istihdam destekleri anlatıldı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesi üyelerine istihdam destekleri hakkında bilgi verildi.TÜMSİAD Konya Şubesi konferans salonunda düzenlenen programda, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) des


Tarih: 21.03.2019 14:03

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesi üyelerine istihdam destekleri hakkında bilgi verildi.

TÜMSİAD Konya Şubesi konferans salonunda düzenlenen programda, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) destekleri işverenlere anlatıldı.

Programda konuşan TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Ahmet Serçe, devlet desteklerinin iş veren ve çalışanların kalkınmasını hedeflediğini söyledi. Serçe, "Yapılan desteklerle ekonomi hareketlenecek, istihdam artacak. Bugün burada yapılan toplantı sayesinde de üyelerimiz verilen destekler hakkında eksiksiz bilgi sahibi olacak. Çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Murat Keleş konuşmasında, yeni işe başlayan bir çalışanın 3 ay boyunca tüm masrafını devletin karşılayacağını anlattı. Keleş, işverenlere bilgiler vererek istihdam destekleri hakkındaki soruları da cevaplandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı