Tüm kamu personeli şehitlik temizliği için seferber oldu

Tüm kamu personeli şehitlik temizliği için seferber oldu

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde ilçe Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu önderliğinde tüm kamu personelinin katılımı ile şehitlikte kar temizliği yapıldı.Yapılan kar kar temizliğine Kaymakam Abbasoğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı, İl


Tarih: 03.01.2019 11:29

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde ilçe Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu önderliğinde tüm kamu personelinin katılımı ile şehitlikte kar temizliği yapıldı.

Yapılan kar kar temizliğine Kaymakam Abbasoğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Parklar Şefliği, İlçe Müftülüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Mal Müdürlüğü amir ve personellerinin tamamı katıldı.

Şuheda’ya olan borcumuzu bir nebze de olsa yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Kaymakam Abbasoğlu, ’’İlçemizdeki çetin kış şartları münasebetiyle Şehitliğimizde oluşan kar yığınları kurum personellerimizin katılımıyla temizlenerek, ziyarete uygun hale getirildi. Kar temizleme çalışmasından sonra İlçe Müftümüz Mehmet Ali Damar hocamız eşliğinde okunan dualar ile aziz şehitlerimizi bir kez daha yad ettik. Mekanları cennet olsun’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi