İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci:

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci:

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Turgut Temelli Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, “Battalgazi ile ilgili bütün projelerimiz hazır” dedi.Esnaflardan 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen.


Tarih: 14.02.2019 14:36

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Turgut Temelli Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, “Battalgazi ile ilgili bütün projelerimiz hazır” dedi.

Esnaflardan 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Ali Ekinci, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Battalgazi için esnaflardan yardım beklediğini aktardı.

Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ekinci, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Burada konuşan Ekinci, Battalgazi’deki bütün mahalleler ile ilgili projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, “Bunun yanında esnaflarımızla ilgili de projelerimiz var, inşallah göreve gelirsek deneyimli ekibimizle birlikte bu projeleri çok kısa bir zamanda hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Ekinci, “Battalgazi bizim için bir dönüş noktası. Malatya’da oluşan şebekeye ‘dur’ deme zamanı geldi. Bu sefer her şey iyi olacak. Esnaflarımız arifimizdir arife de tarif yoktur. İnşallah esnafımız tüm dostları ile bize yardımcı olacaklar. Battalgazi’de her şey güzel olacak” dedi.

Esnafın iş durumunun alt seviyede olduğunu aktaran Ekinci, “Birilerinin buna ‘dur’ demesi lazım ve esnafımızın iş yapması lazım. Sıkmadık el bırakmayacağız, sorunlarını dinlemediğimiz bir insan bırakmayacağız. Biz kazandıktan sonra da yine herkesin yanında olacağız. Kazansak da kazanmasak da her zaman yanında olacağız ve onlara kapımız her daim açık olacaktır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum