Minikleri mutlu eden etkinlikler

Minikleri mutlu eden etkinlikler

Çocukların fiziksel ve duygusal gelişimlerine katkı sunmanın yanı sıra el becerilerinin de gelişimine imkan tanıyan organizasyonlar gerçekleştiren Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), minik ziyaretçilerini mutlu eden birbirinden


Tarih: 08.01.2019 12:05

Çocukların fiziksel ve duygusal gelişimlerine katkı sunmanın yanı sıra el becerilerinin de gelişimine imkan tanıyan organizasyonlar gerçekleştiren Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), minik ziyaretçilerini mutlu eden birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

AVM’nin etkinlik alanında, bir özel kolej ile işbirliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, minik şefler başlarına aşçı şapkası geçirip, üzerlerine de bembeyaz önlüklerini giyerek kurabiye yaptılar. Hamur parçalarını oklavaları ile büyük bir özenle açan çocuklar, daha sonra eğitmenler nezaretinde nefis kurabiyelere şekil verdiler.

Daha sonra, uzman eğitmenler nezaretinde çiçek, rüzgar gülü ve parmak kukla yapmayı da öğrenen minik ziyaretçiler, maske ve yüz boyama etkinliğinde ise gönüllerince eğlendiler. Müzik dinletisinin de gerçekleştirildiği etkinlik ile tüm ziyaretçiler keyifli dakikalar yaşadı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı