Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay takımın durumunu değerlendirdi

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay takımın durumunu değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un Başkanı Kaan Ay, bu sezon kırmızı siyahlı ekibin ligden düşmeyeceğini ve İstanbulspor maçı ile tekrar çıkışa geçeceklerini söyledi.Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın.


Tarih: 19.03.2019 18:36

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un Başkanı Kaan Ay, bu sezon kırmızı siyahlı ekibin ligden düşmeyeceğini ve İstanbulspor maçı ile tekrar çıkışa geçeceklerini söyledi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaan Ay, Eskişehirspor’un gidişatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takımın borç yükünden kurtulması için 90-110 milyon liraya ihtiyaç olduğunu ve ligde üst sıralara tırmanmak için çıkışa geçeceklerini ifade eden Başkan Ay, "Eskişehirspor bu ligden düşmez. Durumumuz belli. Kaynaklar geldiğinden beri borç ödüyoruz. Bunlar biraz destekle alakalı. 90-110 milyon lira gibi paramız olsa Eskişehirspor’un borcu kalmaz. İş maddi kaynağa geldiği zaman tıkanıp kalıyoruz. Sakatlıklarımız da var. 6 aydır futbol oynaman futbolcular ve bu genç futbolcularımızla bugüne geldik, bunu unutmamak lazım. Futbolcularımız da zor anlar yaşadı. 15 günlük arada takımımız en iyi şekilde hazırlanacak. İstanbulspor maçı ile çıkışa geçmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı