Çatak’ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü

Çatak’ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü

Van’ın Çatak ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.Çatak Kaymakamlığı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve saygı duruşuyla başlayan tören,


Tarih: 18.03.2019 12:55

Van’ın Çatak ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

Çatak Kaymakamlığı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve saygı duruşuyla başlayan tören, Atatürk İlkokulunun konferans salonunda devam etti. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından “18 Mart” adlı oratoryo gösterisi ile devam etti. Okul korosunun seslendirdiği şarkılar ve okunan şiirler alkış alırken, “Mazide Acı Bir Hikaye Zeve, 120 Vanlı Kahraman Çocuk” isimli tiyatro oyunları büyük beğeni aldı.

Düzenlenen programa Çatak Kaymakamı Hamza Türkmen, eşi Pınar Türkmen, Cumhuriyet Savcısı İlker Çağatay Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Karakoç, Jandarma Tabur Komutanı Aslan Alkan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Müftüsü Mehmet Sain, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto, ilçede görevli diğer kurum amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı