Mavi-Kent AŞ ile toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor

Mavi-Kent AŞ ile toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mavi Kent AŞ ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılacak toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor.


Tarih: 12.03.2018 17:08

Van Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen üçüncü görüşmeye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yapılan görüşmelerin iki taraf için de olumlu geçtiğini belirten Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Öz, “Görüşmelerimiz devam ediyor. Biz çalışanlar adına elimizden geleni yapacağız. Belediyemizin yöneticileri de, bunun için gerekli fedakârlıkları yapacaklarından şüphemiz yoktur. İnşallah her iki taraf için de en hayırlısı olur” dedi. 


Sendika ile yapılan görüşmelerin devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar ise, “Bu sözleşmeyi hem Van Büyükşehir Belediyesini hem de işçileri düşünerek yapıyoruz. Kimsenin mağdur olmasını istemeyiz. Toplantımız oldukça olumlu geçti, görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu. 

Atilla İdiz


Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı