Türkerler VEPSAŞ e-Devlet’te hizmete başladı

Türkerler VEPSAŞ e-Devlet’te hizmete başladı

Türkerler VEPSAŞ dijital dönüşüm projelerine bir yenisini daha ekleyerek e-Devlet platformu üzerinden hizmet vermeye başladı. Tüketiciler artık bireysel abonelik başvurusu ile borç ve ödeme bilgileri sorgulama işlemlerini e-Devlet üzerinde


Tarih: 19.03.2019 10:08

Türkerler VEPSAŞ dijital dönüşüm projelerine bir yenisini daha ekleyerek e-Devlet platformu üzerinden hizmet vermeye başladı. Tüketiciler artık bireysel abonelik başvurusu ile borç ve ödeme bilgileri sorgulama işlemlerini e-Devlet üzerinden yapabilecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Türkerler VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş; “Bilgi Teknolojileri Sistemimizi hızlıca güncelleyerek dijital dönüşüm projesine entegre olduk. Bu çalışmayla birlikte tüketicilerimize daha hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet vermiş olacağız. Elektrik aboneliği yapmak isteyen vatandaşlarımız e-Devlet hesaplarına giriş yaptıktan sonra “Türkerler Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. Bireysel Abonelik Başvurusu” bölümünden işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Abonelik işlemlerinin yanı sıra, borç ve ödeme bilgilerini sorgulama işlemleri de yine e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir. Detaylı bilgi almak isteyen tüketicilerimiz, 0 850 211 24 24 numaralı çağrı merkezimizden ya da 0 538 651 55 55 numaralı Whatsapp Destek Hattımızdan Şirketimize ulaşabilirler” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü