AFAD ekipleri öğrencilere eğitim verdi

AFAD ekipleri öğrencilere eğitim verdi

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde AFAD ekiplerinin, afete hazır Türkiye kapsamında eğitimleri Çaycuma Barbaros Kutlutaş Orta okulunda verildi.Öğrencilere okulda bilgilendirmede bulunan AFAD eğitmenlerinden Şube Müdürü vekili Murat Kanl?


Tarih: 22.02.2019 16:46

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde AFAD ekiplerinin, afete hazır Türkiye kapsamında eğitimleri Çaycuma Barbaros Kutlutaş Orta okulunda verildi.

Öğrencilere okulda bilgilendirmede bulunan AFAD eğitmenlerinden Şube Müdürü vekili Murat Kanlı, A.K.T Ercan Yüzlü ve A.K.T İbrahim Kırnapçı deprem, yangın ve temel arama kurtarma, doğal afetler konusunda, afet sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında öğrencileri bilgilendirme eğitiminde bulundular.

Barbaros Kutlutaş Orta Okulu Müdürü Harun Toksoy, AFAD ekiplerine teşekkür ederken eğitimlerin gerekli olduğunu ve eğitimlerin sıklıkla yapılması gerektiğinin önemin vurgulayarak "Böyle tatbikatlar ile ülkemizde yani Türkiye’de deprem gerçeği konusunda geleceğimiz olan çocuklarımızı bilinçlerini daima canlı tutmamız gerekir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi