ATF Genel Başkanı Cenap Erol güven tazeledi

ATF Genel Başkanı Cenap Erol güven tazeledi

Adana Toros Dernekleri Federasyonu (ATF) Genel Başkanı Cenap Erol güven tazeledi.Genel merkez binasında gerçekleştirilen kongrede konuşan Cenap Erol, önümüzdeki süreçte federasyon olarak bölge insanının ekonomisini güçlendirecek, yerel y?


Tarih: 28.04.2019 16:55

Adana Toros Dernekleri Federasyonu (ATF) Genel Başkanı Cenap Erol güven tazeledi.

Genel merkez binasında gerçekleştirilen kongrede konuşan Cenap Erol, önümüzdeki süreçte federasyon olarak bölge insanının ekonomisini güçlendirecek, yerel yönetimlerin işlerini kolaylaştıracak, kentin değerlerini ön plana çıkaracak, ülke ve dünya gündeminde önemli yer tutacak kültürel, turizm açısından değerleri gün yüzüne çıkaracak çalışmalara geçmişte örnek oldukları gibi bundan sonra da devam edeceklerini söyledi. Erol,

"Adana’nın kuzey ilçeleriyle başlayan ve tüm Adana’yı kapsayacak konuma gelen şemsiyemiz içindeki tüm ilçelerimizle bütün kaygımız Adana’ya hizmet edebilmek olacaktır" dedi.

Yapılan seçimler sonrasında yönetim kurulu üyeliklerine Kubilay Vursavuş, Özcan Aladağ, Yaşar Usanmaz, İlhan Taş, Fethiye Gündoğan, Mustafa Kandemir, Adın Kaplan, Fatih Aydın, Mehmet Sağlam, Murat Erdoğan getirildi. Denetim Kuruluna ise Muhittin Yastı, Ali Erdoğan, Recep Ali Kara, Enver Pala ve Abdullah İspir seçildi.

ATF yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapacak.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı