Kadınlar “En özel günlerini” Optimum’da yaşadı

Kadınlar “En özel günlerini” Optimum’da yaşadı

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, düzenlediği etkinliklerle “Dünya Kadınlar Günü”nde, kadın ziyaretçilerine eğlenceli bir gün yaşattı.AVM’nin tüm katlarını gün boyunca gezen Venedik Mask ekibi, kadınlara kırmızı kar


Tarih: 09.03.2019 12:08

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, düzenlediği etkinliklerle “Dünya Kadınlar Günü”nde, kadın ziyaretçilerine eğlenceli bir gün yaşattı.

AVM’nin tüm katlarını gün boyunca gezen Venedik Mask ekibi, kadınlara kırmızı karanfiller dağıttı. İlginç maskeleri ve rengarenk giysileriyle ilgi uyandıran ekibin dağıttığı karanfiller, kadınlara kadın olmanın ayrıcalığını yaşattı.

Bir müzik grubu ise AVM’nin zemin katında oluşturulan platformda, bir döneme damgasını vuran nostaljik eserlerden oluşan müzik dinletisi sundu. “Yine bir Gülnihal”, “Anlamazdın” ve “Hayat Bayram Olsa” gibi yıllar geçse de unutulmayan eserler, dinleyenlerden bol bol alkış aldı.

Garaj Günleri’nin son fırsatları

Kadınlar, “Kadınlar Günü”ne özel indirimlerle de mutlu oldular. Ünlü markaların cazip indirimlerinden yararlanan kadın ziyaretçiler, Optimum’da 10 Mart Pazar günü sona erecek olan “Garaj Günleri”nin son fırsatlarını da değerlendirme imkanı buldular.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu