Karalar: "Büyükşehir ve ASKİ’de çok sayıda bankamatikçi var"

Karalar: "Büyükşehir ve ASKİ’de çok sayıda bankamatikçi var"

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de oluşturulan hukuk komisyonları, bankamatikçileri, tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tek amaçlarının belediyedeki olumsuz mali tabloyu d?


Tarih: 12.06.2019 17:30

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de oluşturulan hukuk komisyonları, bankamatikçileri, tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tek amaçlarının belediyedeki olumsuz mali tabloyu düzeltmek ve hemşehrilerine daha iyi hizmet etmek olduğunu söyledi. Karalar, “Cümle alem biliyor ki, bizim tespit ettiklerimiz çalışmadan para alanlardır. Bu durum Adana’da hizmeti aksatıyor. Mevcut durumda belediye bütçesinin yaklaşık yüzde 70’i çalışanlara gidiyor. Bizim amacımız doğru tespitler yaparak bankamatikçileri belirlemek ve belediyenin üzerindeki kamburu düzeltmek. Doğru tespit yaparak hareket etmek ve bankamatikçileri ortaya çıkarmak için yaptıklarımızı kimse siyasi hareket olarak tanımlayamaz. Biz bu tespiti yaparken siyasi ayrım gözetmiyoruz, kimseyi siyasi görüşüne göre sınıflandırmıyoruz. Adana’nın kanını emenleri tespit edeceğiz. Bunun gereklerini yerine getirmek için yapılan iç yazışmaları ve birimlerden bilgi istenmesini, kişilik haklarının ve özel hayatın gizliliğini ihlal olarak nitelendirmek kesinlikle haksızlıktır ve kötü niyetli yaklaşımlardır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı