Şehit babası 15 Temmuz fotoğraf sergisini gözyaşlarıyla gezdi

Şehit babası 15 Temmuz fotoğraf sergisini gözyaşlarıyla gezdi

Adana’da Açılışı Yapılan 15 Temmuz Konulu Fotoğraf Sergisinde Şehit Polis Memuru Yunus Uğur’un Babası Ramazan Uğur, Gözyaşı Dökerek Sergiyi Gezdi.


Tarih: 11.07.2019 10:31

Adana’da açılışı yapılan 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisinde şehit polis memuru Yunus Uğur’un babası Ramazan Uğur, gözyaşı dökerek sergiyi gezdi.

Adana Müzesi’nde açılan “15 Temmuz” konulu fotoğraf sergisinde 15 Temmuz gecesinde objektiflere yansıyan fotoğraflar sergilendi. Protokol üyeleri tarafından kesilen kurdelenin ardından açılışı yapılan sergide, Adana Valisi Mahmut Demirtaş 15 Temmuz şehitlerine Allah’tan rahmet diledi. Kurdelenin kesilmesinin ardından protokol üyeleri sergiyi gezdi.

15 Temmuz gecesi Ankara Gölbaşı Özel Harekat Birliği’ne FETÖ mensuplarınca yapılan bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yunus Uğur’un babası Ramazan Uğur, şehit evladının fotoğrafını görünce gözyaşlarını tutamadı. Vali Demirtaş’ın elini bir an olsun bırakmadığı şehit babası, o gece objektiflere yansıyan fotoğraflara bakarken hüzün ve gururu bir arada yaşadı.

15 Temmuz Pazartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak serginin açılışına; İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da öğretmen ile öğrencinin gülümseten diyalogu: Öğretmenin bak bizim keçimiz oldu

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, hadisli cuma mesajları ve sözleri

Hakkari'de drone'lu trafik denetimi! Sürücülere ceza yağdı

Van'da ambulans helikopterin 4 aylık bilançosu

Erciş'te feci kaza! Otomobille TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Mehmet Şimşek kamuda tasarruf için tarih verdi: Harcama kontrolü devreye girecek

Cuma ezanı vakti: 26 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?