Belediye konservatuvarında yeni dönem eğitimleri başladı

Belediye konservatuvarında yeni dönem eğitimleri başladı

Adıyaman Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bünyesinde Faaliyetlerini Yürüten Belediye Konservatuarında Yeni Dönem Eğitimleri Başladı.


Tarih: 04.07.2019 15:43

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten belediye konservatuvarında yeni dönem eğitimleri başladı.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Adıyaman kültürünü genç nesillere ulaştırmak amacıyla kurulan Belediye Konservatuvarında yeni dönem eğitimleri gerçekleştiriliyor. Bağlama, piyano, tiyatro, keman, resim, gitar, ney ve ebru dallarında eğitimlerin verileceği kurslar hakkında bilgi veren belediye yetkilileri, bu yıl 300 öğrencinin kurslardan yararlanmak için kayıt yaptırdığını dile getirdi. Yetkililer yaptığı açıklamada, “Konservatuvarımızda, kendi branşlarında uzman öğretmenlerimiz, müzik bilgilerini gelecek nesillere aktarmak için 2019 yaz dönemi eğitimlerine başladı” diye konuştu.

Konservatuvarda kursların yılın 12 ayı aralıksız devam edildiğini de sözlerine ekleyen konservatuar yetkilileri, her yaştan sanatseveri konservatuvara davet etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı