Su arızası giderildi

Su arızası giderildi

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir içme suyu ana taşıyıcı hattında meydana gelen arıza giderildi. Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri (ASKİM), şehir içme suyu ana


Tarih: 12.06.2019 17:45

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir içme suyu ana taşıyıcı hattında meydana gelen arıza giderildi.

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri (ASKİM), şehir içme suyu ana taşıyıcı hattında meydana gelen ve Bahçelievler, Bahçecik, İmamağa, Kapcami, Sıratut, Yenipınar, Varlık, Hocaömer, Eskisaray, Mara, Ulucami ve Musalla mahallelerinde su kesintilerinin yaşanmasına sebep olan arızayı gidermek için yoğun bir çalışma içerisine girdi.

Şehrin en işlek caddelerinden bir tanesi olan Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan ana taşıyıcı hattında gerçekleştirdikleri arıza giderme çalışmaları hakkında bilgi veren yetkililer, sorunun kısa süre içerisinde çözüldüğünü ve su kesintisinin yaşandığı mahallelere söz verildiği saatte suların verildiğini belirtti. Gerçekleştirilen çalışmalardan sonra suya kavuşan mahalle sakinleri ise yetkililere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü