Aksaray’da 83 bin öğrenci karnelerini aldı

Aksaray’da 83 bin öğrenci karnelerini aldı

Aksaray’da Anaokulu, İlkokul, Ortaokul Ve Lisede Eğitim Gören Yaklaşık 83 Bin Öğrenci Karnelerini Alarak Yaz Tatiline Girmenin Sevincini Yaşadı.


Tarih: 14.06.2019 15:27

Aksaray’da anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören yaklaşık 83 bin öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girmenin sevincini yaşadı.

Aksaray Belediye Başkan Vekili Hıfsı Peker, Mehmet Sarrafoğlu İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Belediye Başkan Vekili Hıfsı Peker, Mehmet Sarrafoğlu İlkokulunda öğrencilere karnelerini teslim etti. Başkan Vekili Hıfsı Peker yaptığı konuşmasında “Başta bu eğitim öğretim yılında gayret gösteren tüm öğretmen arkadaşlarımızı sevgili öğrenci kardeşlerimizi çalışmalarından ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecek öğrencilerimizin dinlenmeleri oyun oynamaları daha fazla kitap okumaları ve sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için bir fırsat olacaktır” ifadelerini kullandı.

Protokol üyeleri, öğrencilere karneleri teslim ederken Aksaray Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak hikaye kitabı ve çeşitli hediyeler verildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü