HIMSS 19 EURASİA’da Aksaray Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine ödül

HIMSS 19 EURASİA’da Aksaray Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine ödül

Hımms 19 Eurasia Sağlık Bilişimi Ve Teknolojileri Fuarı’nda Hımss Emram Kriterlerine Göre O-emram Seviye 6 Kriterlerini Yerine Getirerek Türkiye’de Bu Unvanı Almaya Hak Kazanan 7 Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinden Biri Olan Aksaray Ağı


Tarih: 06.11.2019 10:17

HIMMS 19 Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Fuarı’nda HIMSS EMRAM kriterlerine göre O-EMRAM Seviye 6 kriterlerini yerine getirerek Türkiye’de bu unvanı almaya hak kazanan 7 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden biri olan Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ödüllendirildi.

Sağlık Bakanlığı ve HIMSS iş birliğiyle gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük sağlık bilişim etkinliği "HIMSS’19 Eurasia-Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı İstanbul’da gerçekleştirildi. 30-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenen törende Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ödül geldi. HIMMS 19 Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Fuarı’nda O-EMRAM Seviye 6 kriterlerini yerine getirerek Türkiye’de bu ünvanlı almaya hak kazanan 3. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu. Ödülü, İl Sağlık Müdürlüğü personellerimiz Sağlık Bakan Yardımcımız Dr. Şuayip Birinci ve HIMSS USA CEO’su Harold F. Wolf’un elinden aldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi