Bayram  tatilin de Nata Vega’ya ziyaretçi akını

Bayram tatilin de Nata Vega’ya ziyaretçi akını

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Nata Vega Outlet, bayram süresince de zengin eğlence olanakları ile ziyaretçilerine bayramın keyfini büyük bir coşkuyla yaşattı. Bayram boyunca alışveriş merkezi ziyaretçileri; go kart, buz pisti ve


Tarih: 11.06.2019 08:51

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Nata Vega Outlet, bayram süresince de zengin eğlence olanakları ile ziyaretçilerine bayramın keyfini büyük bir coşkuyla yaşattı.

Bayram boyunca alışveriş merkezi ziyaretçileri; go kart, buz pisti ve 5000 metrekare kapalı eğlence alanı ile doyasıya eğlenirken, Avrupa’nın 3. uzun tünel akvaryumu olan Aqua Vega Akvaryum ve Wildlife’da 12 bin deniz canlısı ve vahşi yaşam ile birlikte adrenalin dolu bir dünyanın kapılarını araladı. 14 sinema salonu ile Ankara’nın en büyük sinema komplekslerinden birine sahip olan Nata Vega Outlet bayram süresince vizyona yeni giren filmlerle sinemaseverlerin de akınına uğradı.

Nata Vega Outlet’te alışveriş merkezi ziyaretçileri yapılan birbirinden farklı etkinlikler ile rüya gibi bir bayram geçirdi. Bayramın 2. ve 3. günü animasyon, yarışmalar ve canlı müzik etkinlikleri düzenlenirken, alışveriş merkezine gelen minik ziyaretçilere akvaryumun sevimli maskotu tarafından şeker ikramında bulunuldu.

Alışveriş merkezi ziyaretçileri bu bayram da eğlencenin tadına varıp doyasıya eğlenme fırsatı buldu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Van-Bahçesaray kara yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor

İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! 3 drone havada imha edildi, tüm uçuşlar askıya alındı

Karasu Çayı yağışların bol olması nedeniyle eskisi gibi akmaya başladı

Van'da kaçak kazı ihbarına giden güvenlik güçleri gördükleri karşısında şoke oldular

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı